На Харківщині повернули газопостачання у понад 10 тисяч будинків

Надання послуги з розподілу газу відновили в населених пунктах Ізюмського, Харківського, Куп‘янського, Чугуївського району

На Харківщині тривають ремонтні роботи - жителям деокупованих територій повертають послуги з постачання газу, води, тепла, електрики. Спеціалісти різних служб працюють без вихідних, щоб відновити на деокупованих територіях нормальні умови життя для людей. Протягом минулого тижня фахівці АТ "Харківгаз" відновили розподіл газу до майже 11 тисяч будинків деокупованих населених пунктів Ізюмського, Харківського, Куп‘янського, Чугуївського району області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківгаз”.

У компанії розповіли, що також до газу підключили 3,5 тисячі домоволодінь селища Куп‘янськ-Вузловий, 2 тисячі будинків Ізюму, 3,5 тисячі споживачів Борівської громади. Ці громади через окупацію понад пів року залишалися без газопостачання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що російській війська продовжують тероризувати мирне населення України, руйнувати критичну інфраструктуру країни, обстрілюючи територію України. У результаті російської збройної агресії без газопостачання залишилися майже 9000 абонентів Вовчанська.

Причиною припинення постачання блакитного палива стало пошкодження, у результаті ворожих обстрілів, газопроводу у прикордонній Вовчанській громаді. Без природного палива залишились майже дев‘ять тисяч будинків Вовчанська та 16 сіл. АТ “Харківгаз” звернулося з проханням до споживачів газу, яких агресор залишив без енергоресурсу, самостійно перекрити крани перед газовими приладами до розв'язання питань з ремонтними роботами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися