Що потрібно знати про віялові відключення у Харкові

В АТ “Харківобленерго” розповіли, кому не будуть відключати електроенергію

З понеділка, 31 жовтня, у Харкові будуть впроваджувати віялові відключення електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”.

Відповідний графік вже розробили, він діятиме протягом тижня з 31 жовтня по 6 листопада. Вводиться 12 черг відключення тривалістю по 3 години кожна, у період з 7.00 до 22.00. У компанії звернули увагу споживачів, на необхідності  користуватися виключно графіком, який розміщено на сайті обленерго. Він є найбільш актуальним та достовірним.

Графік опубліковано під назвою "Графік погодинних відключень" (https://www.oblenergo.kharkov.ua/.../HrafikPohodynnykh...) у вигляді PDF-файлу на головній сторінці офіційного сайту АТ "Харківобленерго".

Не будуть тимчасово припиняти енергопостачання: 

  • об'єктам критичної інфраструктури, міському електротранспорту, метро, об'єктам КП "Харківські теплові мережі", КП "Харківводоканал" та ін.;

  • промисловим підприємствам, адже економіка країни повинна працювати;

  • споживачам у деокупованих населених пунктах Харківської області.

Щоб скористатися пошуком у файлі PDF на комп'ютері, потрібно натиснути комбінацію клавіш Ctrl + F та у пошуковому рядку, який з'явиться у правому верхньому куті, ввести назву вулиці.

Щоб застосувати пошук на смартфоні, потрібно скористатися функцією "Пошук на сторінці".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що обленерго Харківської області опублікувало графік віялових відключень на тиждень, з адресами та вказаним часом, коли саме будуть відключені від світла ті чи інші адреси міста та області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися