У Балаклії з'явиться новий безоплатний автобусний маршрут

Автобус курсуватиме із центру міста до лікарні інтенсивного лікування

У Балаклії з 2 листопада відкриють новий автобусний маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Автобус курсуватиме за маршрутом “Центр - КНП “Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”.

Перевезення всіх категорій населення відбуватиметься безоплатно.

pictureУ міській раді нагадали, що у місті також діють спеціальні автобусні маршрути  “Кільцевий” та “Центр – Нафтовиків” (по вул. Новоселівка). Варто зазначити, що населення всіх категорій перевозять безоплатно протягом місяця. При цьому, згідно з графіками руху автобусів, у ранковий та вечірній час перевозять тільки співробітників підприємств та організацій, які забезпечують життєдіяльність територіальної громади. В інші години перевезенням можуть скористатися усі категорії населення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині тривають роботи з відновлення нормальних умов життя та доступу до деокупованих населених пунктів. На звільнених територіях відновлюють автобусні маршрути.

Наразі  перевізники здійснюють рейси до населених пунктів семи звільнених громад. Автобусами із Харкова можна дістатися Куп’янська, Вільхівки, Слобідського, Новопокровки, Чугуєва, Малої Рогані, Черкаської Лозової, Елітного та Кутузівки. З Чугуєва автобуси курсують до Малинівки та Чкаловського. Найближчим часом відновлять автобусні маршрути: Харків – Ізюм та Харків – Липці.

Про повне та безпечне відновлення автобусних маршрутів можна буде говорити після відновлення дорожньої інфраструктури.




Джерело: https://t.me/balakleyamer
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися