На Харківщині відновлюють автобусні маршрути: куди можна доїхати

Найближчим часом буде відновлено автобусне перевезення між Харковом та Ізюмом

На Харківщині тривають роботи з відновлення нормальних умов життя та доступу до деокупованих населених пунктів. На звільнених територіях відновлюють автобусні маршрути. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Голова області розповів, що наразі  перевізники здійснюють рейси до населених пунктів семи звільнених громад. Автобусами із Харкова можна дістатися Куп’янська, Вільхівки, Слобідського, Новопокровки, Чугуєва, Малої Рогані, Черкаської Лозової, Елітного та Кутузівки. З Чугуєва автобуси курсують до Малинівки та Чкаловського.

За словами Олега Синєгубова, найближчим часом відновлять автобусні маршрути: Харків – Ізюм та Харків – Липці.

Також на звільнених територіях Харківщини тривають роботи з розмінування, відновлення автомобільних доріг та мостів, зведення тимчасових переправ. А про повне та безпечне поновлення автобусних маршрутів можна буде говорити після відновлення дорожньої інфраструктури.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 19 жовтня у Балаклії почали працювати спеціальні автобусні маршрути “Кільцевий” та “Центр – Нафтовиків” (по вул. Новоселівка). Населення всіх категорій будуть перевозити безоплатно протягом місяця. При цьому, згідно з графіками руху автобусів, у ранковий та вечірній час перевозити будуть тільки співробітників підприємств та організацій, які забезпечують життєдіяльність територіальної громади. В інші години перевезенням можуть скористатися усі категорії населення.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися