ЦНАП у Харкові працюватиме за новим графіком

Потрапити на прийом до фахівців Центру та його територіальних підрозділів можна за попередньою реєстрацією

Починаючи з четверга, 3 листопада, Центр надання адміністративних послуг та його територіальні підрозділи прийматимуть відвідувачів за новим графіком: з 08.00 до 16.00, з понеділка по п'ятницю. Субота та неділя - вихідні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру надання адміністративних послуг м.Харкова. 

У ЦНАПі нагадали, що прийом відвідувачів здійснюється за попередньою реєстрацією в електронній черзі.  Зареєструватися можна, скориставшись:

- вебсайтом за посиланням https://dozvil.kh.ua/queue

- Call-центром 0800-304-304 (безкоштовний-багатоланковий)

- чат-ботом телеграм https://t.me/CNAPKharkiv_bot

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові у Центрі надання адміністративних послуг можна оформити заявку на отримання грошової допомоги від Агентства ООН у справах біженців в Україні.

У ЦНАПі розповіли, що за тиждень до них звернулося 347 осіб. Заявки почали приймати  спеціалісти благодійного фонду "Право на захист" з 14 жовтня. Фахівці працюють у Центрі надання адміністративних послуг за адресою: вул. Гімназійна набережна, 26. Реєструватися на прийом потрібно в електронній черзі за посиланням: https://dozvil.kh.ua/queue. Якщо вільних дат немає - треба почекати, коли вони знову з'являться.

Допомогу від Агентства ООН можуть отримати жителі та переселенці з міста Харкова та Харківської області. Однак звернутися можуть ті родини, які не отримували допомогу від міжнародних організацій раніше та мають дохід менший за 5400 грн на особу. 

Загалом у ЦНАПі можна отримати 157 послуг.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися