ЦНАП приймає заявки на отримання допомоги від Агентства ООН: звернулося понад 300 осіб

Заяви приймають спеціалісти благодійного фонду “Право на захист”

У Харкові у Центрі надання адміністративних послуг можна оформити заявку на отримання грошової допомоги від Агентства ООН у справах біженців в Україні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У ЦНАПі розповіли, що за тиждень до них звернулося 347 осіб.

Заявки почали приймати  спеціалісти благодійного фонду "Право на захист" з 14 жовтня. Фахівці працюють у Центрі надання адміністративних послуг за адресою: вул. Гімназійна набережна, 26. Реєструватися на прийом потрібно в електронній черзі за посиланням: https://dozvil.kh.ua/queue. У міськраді зазначили, якщо вільних дат немає - треба почекати, коли вони знову з'являться.

Допомогу від Агентства ООН можуть отримати жителі та переселенці з міста Харкова та Харківської області. Однак звернутися можуть ті родини, які не отримували допомогу від міжнародних організацій раніше та мають дохід менший за 5400 грн на особу. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині близько 15 тисяч жителів з 62 звільнених населених пунктів отримали разову грошову допомогу. У Харківському районі нарахування отримала частина жителів Циркунівської, Липецької, Роганської, Дергачівської, Вільхівської, Малоданилівської громад.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що стартували виплати в Чугуївському районі. Гроші надійшли до Чкаловської та Старосалтівської громад. У Куп'янському районі наразі нарахування отримали жителі Шевченківської громади, в Ізюмському - жителі Балаклійської та Куньєвської тергромад.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися