Скільки субсидій нарахували у Харкові у жовтні

У Харківській міській раді надали дані про субсидіантів двох районів міста

У Немишлянському районі за жовтень житлову субсидію нарахували майже 6 тис. домогосподарств. Загальна сума виплат склала 4,04 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

В Індустріальному районі за жовтень 2022 року нарахували житлові субсидії та пільги на житлово-комунальні послуги на суму 12 млн грн. Вказані види соціальної підтримки отримають 9,6 тис. жителів району.

Загалом у жовтні в індустріальному районі нарахували і виплатили державні соціальні допомоги та компенсації 7,2 тис. отримувачам на суму 17,3 млн грн. 

Виплати на проживання нарахували 5,5 тис. внутрішньо переміщеним особам. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на деокупованих територіях Харківської області продовжують виплачувати жителям матеріальну допомогу. Грошову допомогу у розмірі 1200 грн на особу на Харківщині отримало майже 24 тисячі людей. У відомстві нагадали, що виплати здійснюються у межах спільного проєкту Мінреінтеграції, Товариства Червоного Хреста України та Укрпошти. “Укрпошта” тільки за один тиждень провела на звільненій Харківщині виплати на суму близько 9 млн грн.

У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України  зазначили, що доставку населенню готівки значно пришвидшили завдяки відкриттю стаціонарних відділень національного оператора поштового зв’язку. Цього тижня запрацювало відділення Укрпошти в Куп’янську. Днями планується відкриття у Вовчанську.

А у Харкові у Центрі надання адміністративних послуг можна оформити заявку на отримання грошової допомоги від Агентства ООН у справах біженців в Україні.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися