Частина Харкова два дні буде знеструмлена

Електропостачання припинять через проведення ремонтних робіт

У неділю та понеділок  6-7 листопада, з 8.00 до 16.00 буде відсутня електроенергія у частини споживачів Холодногірського району міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”. Причиною тимчасового припинення електропостачання є забезпечення безпечного виконання невідкладних ремонтних робіт на високовольтних лініях електропередачі. 

Електропостачання тимчасово припинять за наступними адресами:

- вул. Холодногірська,

- вулиці, прилеглі до станції метро "Холодна гора",

- мікрорайон "Новий побут".

У компанії перепросили за тимчасові незручності.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у четвер, 3 листопада,  Диспетчерський центр НЕК "Укренерго" повідомив операторів розподільчих мереж (обленерго) про обсяги для обмеження постачання електроенергії споживачам.

Відповідно до повідомлення компанії, у Харківській області 3 листопада застосовуються графіки погодинних відключень (ГПВ). Інформацію щодо термінів відключень окремих вулиць або району має надавати місцевий оператор розподільчих мереж (обленерго). На сайті АТ “Харківобленерго” розміщений графік погодинних відключень, розрахований на 12 черг. Детальніше ознайомитися з інформацією можна за посиланням.

В “Укренерго” нагадали, що  обмеження споживання електроенергії необхідні, щоб знизити рівень навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми. Також запровадження обмежувальних заходів дозволить уникнути повторних аварійних ситуацій після того, як електромережі були ушкоджені ворожими ракетними обстрілами та атаками дронів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися