Харківська область вибилась в лідери: Кабмін

На Харківщині, попри ворожі обстріли, оперативно підключають житлові та соціальні об'єкти до тепла

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зазначив, що Харків та область - у лідерах з підключення опалення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

На Харківщині тепло подали у школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки. Таких показників вдалося досягти завдяки героїзму комунальників, які швидко відновлюють інфраструктуру. 

На підприємстві нагадали, що Харків та Харківська область з першого дня війни перебувають під постійними ворожими обстрілами.

Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що станом на 4 листопада в області працювали уже 64% котелень: 345 котелень із запланованих 536.

На деокупованих територіях, приміром, в Ізюмі із 22 котелень планують запустити девять. Одна них подаватиме тепло в Центральну районну лікарню, а інші вісім забезпечать опаленням 64 житлові будинки. А у Вовчанську котельні планують запустити на альтернативному паливі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, у Харкові тривають роботи з підготовки багатоквартирних будинків до відновлення опалення.

Спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” виконують роботи з передпускової підготовки систем подачі опалення в будинки. На підприємстві розповіли, що спеціалісти проводять роботи фактично у режимі 24/7. Фахівці шукають та усувають пошкодження на будинкових та внутрішньоквартальних мережах. Вони з'являються  під час заповнення систем теплоносієм, перепадах напруги та тиску.

3 листопада спеціалісти усунули 23 дефекти на мережах. Паралельно проводяться роботи з розповітрення систем у багатоквартирних будинках.



Джерело: https://t.me/teploseti
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися