Які проблеми з опаленням виникають у багатоквартирних будинках Харкова

При відновленні опалення у багатоквартирних будинках виникають різноманітні дефекти в мережах

У Харкові тривають роботи з підготовки багатоквартирних будинків до відновлення опалення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” виконують роботи з передпускової підготовки систем подачі опалення в будинки.

На підприємстві розповіли, що спеціалісти проводять роботи фактично у режимі 24/7. Фахівці шукають та усувають пошкодження на будинкових та внутрішньоквартальних мережах. Вони з'являються  під час заповнення систем теплоносієм, перепадах напруги та тиску.

3 листопада спеціалісти усунули 23 дефекти на мережах. Паралельно проводяться роботи з розповітрення систем у багатоквартирних будинках.

На підприємстві розповіли, що усі недоліки спеціалісти оперативно локалізують на початковому етапі. Також усі трубопроводи, зовнішні та внутрішньобудинкові у підвалах, ізолюють для найкращого збереження тепла. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що після ворожих обстрілів спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” проводять повторні пуски енергоносія у будинки. Фахівці повторно розповітрюють системи опалення будинків та виводять джерела теплопостачання в штатний режим роботи.

При виконанні робіт, як повідомили на підприємстві, спеціалісти витримують режим економії енергоресурсів.

Одночасно з виконанням пускового процесу працівники ХТМ виконують ізоляцію трубопроводів у підвалах будинків. Такі роботи дозволяють зберегти температуру теплоносія якомога ближче до квартири споживача. Також працівники ХТМ усувають пошкодження будинкових та внутрішньоквартальних мереж, які виникли у результаті перепадів тиску в системі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися