У яких деокупованих населених пунктах Харківщини відновили електро- та газопостачання

Жителям деокупованих територій Харківської області поновлюють послуги постачання газу та електроенергії

У неділю, 6 листопада, спеціалісти АТ “Харківобленерго” продовжили обстежувати та ремонтувати енергетичне обладнання та електричні мережі у звільнених населених пунктах Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації.

У Департаменті ЖКГ та ПЕК Харківської ОВА розповіли, що після виконання аварійно-відновлювальних робіт поновили електропостачання 511 абонентам с. Старовірівка Куп'янського району.

Фахівці АТ “Харківгаз” протягом 6 листопада частково відновили постачання газу 608 родинам Харківського району.

До того ж з початку листопада ремонтні бригади відновили газопостачання у дев‘ять тисяч домоволодінь Харківської області.

“Після деокупації ЗСУ Харківської області, фахівці АТ “Харківгаз” відбудовують інфраструктуру без вихідних, аби максимально забезпечити людей енергоносієм до початку суттєвих холодів”, - розповіли в компанії.

Минулого тижня, з 31 жовтня по 6 листопада, виконали пусконалагоджувальні роботи для жителів 14 населених пунктів Чугуївського, Куп‘янського, Харківського, Ізюмського районів області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, у деокупованому Ізюмі на 85% відновлено газопостачання житлових будинків. У місті приєднати до газу понад 13 тисяч споживачів. Над відновленням працюють 11 бригад працівників АТ "Харківгаз" з Ізюма та Барвінкового. Окрім цього, щоб оперативно відновити пошкоджені газогони, були залучені додаткові ремонтні бригади з відділень "Харківгазу" міст Зміїв та Красноград. З допомогою газовиків з інших районів області ліквідовано близько 250 осколкових пошкоджень газових мереж.




Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися