Газовики Харківщини ліквідували більше 250 осколкових пошкоджень газових мереж

У деокупованому Ізюмі на 85% відновлено газопостачання житлових будинків.

У місті підключили до газу понад 13 тисяч споживачів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації.

Над відновленням працюють 11 бригад працівників АТ "Харківгаз" з Ізюму та Барвінкового.

Окрім цього, щоб оперативно відновити пошкоджені газогони, були залучені додаткові ремонтні бригади з відділень "Харківгазу" міст Зміїв та Красноград. З допомогою газовиків з інших районів області ліквідувано близько 250 осколкових пошкоджень газових мереж.

Загалом роботи з відновлення газопостачання багатоквартирних та приватних будинків Ізюма тривають. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія обстрілювала Харківщину всю добу: є руйнування, поранені та загиблі. Також люди натрапляють на ворожі міни.

За добу з 2 на 3 листопада збройні сили РФ продовжували тероризувати мирне населення Харківщини. Зокрема, під обстрілами були прилеглі до лінії зіткнення та кордону з РФ території. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Гатили з артилерії по Куп'янську, Вовчанську, смт Дворічній та інших населених пунктах Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів. Зазнали значних руйнувань житлові будинки, громадські споруди, сталися пожежі.

Перша пожежа виникла о 13:21. Горів приватний будинок на площі 80 кв.м. Друга — о  15:31. Вогонь охопив приватний гараж, де знаходились автомобіль і мотоцикл. Пожежі ліквідовані силами особового складу 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Постраждалих немає.

Близько 17:00 у м. Куп’янську був обстріляний один з приватних будинків. Він зазнав руйнувань. Під завалами опинилась 76-річна жінка. Рятувальники 44-ї  Державної пожежно-рятувальної частини виїхали для проведення аварійно-рятувальних робіт. На жаль, розібравши завали, вони виявили тіло жінки без ознак життя.

За даними медиків минулої доби в м. Куп'янськ під обстрілом загинула 82-річна жінка. В Куп'янському районі 1 людина госпіталізована з пораненнями. У Чугуївському районі зазнали поранень 5 мирних мешканців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися