В одному з районів Харкова завершили підготовку комунікацій до зими

Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем триває цілий рік

У Холодногірському районі Харкова спеціалісти “Харківводоканалу” завершили підготовку комунікацій до експлуатації в опалювальний сезон. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

За словами начальника ділянки Олексія Безюлева, фахівці підприємства завершили масштабні планові роботи на внутрішньобудинкових системах. Однак технічне обслуговування мереж триває цілий рік.

На підприємстві розповіли, що й надалі реагуватимуть на заявки мешканців будинків щодо ремонту внутрішньобудинкових систем. “На цей час завершуємо зварювальні роботи із заміни ділянки технічно зношеного водоводу за адресою вул. Лагерна, 71/1. У найближчих планах покращення подачі води в будинках на вул. Волонтерська, 68 та вул. Терихівська, 24”, -  повідомив Олексій Безюльов. 

За його словами, раніше спеціалісти завершили відновлення систем постачання холодної води у будинках на вул. Слов'янська, 10 та вул. Ігоря Муратова, 28. Масштабно переклали 70 м комунікацій за адресою вул. Борзенка, 2. 

Також тривають роботи з упорядкування мереж водовідведення в багатоквартирних будинках. Особливу увагу приділяють об'єктам, які постраждали від ворожих обстрілів. Разом з ремонтом прочищають зовнішні трубопроводи. Це дозволяє мінімізувати засмічення комунікацій відводів у зимовий час.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові щоденно фахівці КП “Харківводоканал” перевіряють якість водопровідної води. За результатами досліджень лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю підприємства, якість водопровідної води у Харкові відповідає всім встановленим санітарно-гігієнічним нормам.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися