У Харкові один з трамваїв змінить маршрут руху: деталі

Маршрут руху трамвая буде змінено через проведення ремонтних робіт на трамвайній колії

У Харкові трамвай №8 тимчасово змінить маршрут руху. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  

У середу, 9 листопада, з 9:00 до 15:30 буде заборонено рух трамваїв по:

  • пр. Героїв Сталінграда, на ділянці від розворотного кола "вул. Одеська" до вул. Морозова,

  • по вул. Морозова, на ділянці від пр. Героїв Сталінграда до вул. Плеханівської.

У Департаменті інфраструктури повідомили, що зміни впроваджуються через виконання ремонтних робіт на трамвайній колії.

У вказаний період трамвай №8 курсуватиме так: розворотне коло "602 мікрорайон" – Салтівське шосе – пров. Салтівський –  вул. Академіка Павлова – пр. Героїв Харкова – пл. Захисників України – вул. Молочна – вул. Плеханівська – парк Машинобудівників.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова поступово повертаються до міста, попри складні умови. Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що для зручності мешканців Північної Салтівки збільшують кількість автобусних маршрутів. Мер повідомив, що на Північну Салтівку вже пустили частину нових маршрутів, цього тижня буде впроваджено ще нові маршрути. "Є ймовірність відключень і щоб не зупиняти громадський транспорт, ми продумали по кожному маршруту дублюючі автобусні маршрути. Люди зможуть дістатися практично з будь-якої точки Харкова до будь-якої іншої точки міста", – наголосив міський голова.

20 жовтня відкрили новий тролейбусний маршрут №31. Тролейбус курсує від розворотного кола "Північна Салтівка" до розворотного кола "Ст.м. "Турбоатом". Маршрут запроваджується у зв'язку з необхідністю забезпечення пасажирських перевезень мешканців Північної Салтівки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися