Харків'яни будуть сплачувати за воду по-новому: що змінили

Споживачі можуть оплатити квитанцію за спожиті послуги холодного водопостачання та водовідведення без комісії

Оплата комунальних послуг у Харкові стала більш доступною. У відділеннях “Укрпошти” квитанції за холодне водопостачання та водовідведення можна сплатити без комісії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

Щоб знизити фінансове навантаження на містян, підприємство уклало договори з регіональним відділенням “Укрпошти”, ПАТ "БАНК ВОСТОК" та платіжною системою EasyPay. Тепер споживачі можуть сплачувати всі послуги підприємства однією квитанцією. Сплату комісійного збору та розподіл платежів буде проводити “Харківводоканал”.

Інформацію про нові умови сплати квитанцій вкажуть на платіжних документах за жовтень 2022 року. 

Спожиті послуги підприємства КП "Харківводоканал" містяни можуть також сплатити за реквізитами, вони розміщені за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові з 3 листопада змінилися умови оплати централізованого опалення та гарячого водопостачання. У компанії повідомили, що містяни можуть оплатити їхні послуги через відділення “Укрпошти” єдиною платіжкою і без комісії.

Скасувати комісію стало можливим завдяки підписанню договору на оплату комунальних послуг між комунальним підприємством та  регіональним відділенням “Укрпошти”. Раніше мер Харкова Ігор Терехов доручив скасувати додаткове фінансове навантаження на містян.  Тож, послуги теплових мереж можна буде сплатити сумарно однією платіжкою, а оплату комісії та розподіл платежів візьме на себе компідприємство. Інформація щодо нового формату оплати буде розміщена на квитанціях за жовтень 2022 року.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися