У Харкові почали курсувати нові трамваї

Трамваї передали Харкову партнери з Чехії

На трамвайні маршрути Харкова почав виходити новий транспорт. Містян перевозять трамваї, які передали Харкову чеські партнери. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Чеський трамвай уже працює на маршруті №20. Міський голова Ігор Терехов розповів, що подарований транспорт буде виходити на дороги Харкова поступово.

Очільник міста зазначив, що нові трамваї планують випускати на маршрути щотижня. Загальна кількість трамваїв із Чехії - 20 одиниць. При цьому наявний транспорт повністю не покриває потреби -- місто ремонтує свої трамваї, які постраждали від ворожих обстрілів. Харкову ще потрібні нові трамваї, нова техніка і влада міста працює над розв'язанням цієї проблеми. 

При цьому Ігор Терехов розповів, що у Харкові налаштували логістику громадського транспорту таким чином, щоб містяни могли доїхати до будь-якої точки міста. Міський голова нагадав, що у результаті обстрілів у Харкові було пошкоджено 140 трамваїв, 36 із яких відновленню не підлягають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці на Харківщині перевірили водіїв авто та мототранспорту з метою виявлення фактів незаконного керування транспортом неповнолітніми.

Поліція перевіряла автомобілі та мотоцикли, а також документи на право керування та вік водіїв. Комплексні профілактичні заходи проводили наприкінці минулого місяця - 31 жовтня. Правоохоронці наголосили, що саме батьки дозволяють дитині сідати за кермо автівки без посвідчення водія. Однак такі дії можуть призвести до трагедії. Правоохоронці провели профілактичні бесіди з водіями та пасажирами щодо наслідків такого керування та нагадали про обов'язкову соціальну відповідальність за оточуючих.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися