На якому маршруті у Харкові з'явилися нові автобуси

Автобуси зручні та розраховані на 150 осіб

У Харкові на маршруті №263, який зв'язує вул. Клочківську та 602-й мікрорайон, курсують два 18-метрові автобуси. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що вказаний маршрут має великий попит серед харків'ян. Автобусний маршрут з'єднує фактично всі частини Харкова. Проаналізувавши пасажиропотік, на нього пустили 18-метрові автобуси.

picture

Два великі транспортні засоби фірми SOLARIS Харків отримав від Чехії. Ігор Терехов зазначив, що автобуси дуже комфортні та зручні, з м'якою ходою, розраховані на 150 пасажирів. Такі характеристики дозволяють пустити цей транспорт на довгі магістральні автобусні маршрути. Крім того, за словами міського голови, є ще менші автобуси. Отриманий транспорт було сертифіковано, бо таких автобусів в Україні ніколи не було, а тепер вони починають курсувати на маршрутах.

Всього партнери з Чехії передали Харкову сім автобусів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на трамвайні маршрути Харкова почав виходити новий транспорт. Містян перевозять трамваї, які передали Харкову чеські партнери.

Чеський трамвай уже працює на маршруті №20. Міський голова Ігор Терехов розповів, що подарований транспорт буде виходити на дороги Харкова поступово. Очільник міста зазначив, що нові трамваї планують випускати на маршрути щотижня. Загальна кількість трамваїв із Чехії - 20 одиниць. При цьому наявний транспорт повністю не покриває потреби -- місто ремонтує свій комунальний транспорт, який постраждав від ворожих обстрілів. Харкову ще потрібні нові трамваї, нова техніка і влада міста працює над розв'язанням цієї проблеми.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися