Стало відомо, коли вимикатимуть світло у Харкові 13 листопада

Енергетики закликають споживачів свідомо ставитися до споживання електроенергії

У неділю, 13 листопада, у Харкові та Харківській області діють планові відключення електроенергії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію НЕК “Укренерго”. Обмеження триватимуть у регіоні з 00:00 до 24:00. Також планові відключення застосовують на Київщині, Чернігівщині, Черкащині, Житомирщині, Сумщині, Полтавщині, Донеччині та в Києві. В інших областях обмеження застосовувати не планують. 

Дізнатися детальніше про час відключення світла в Харкові та області можна за посиланням

У компанії повідомили, що будь-які обмеження споживання електроенергії є наслідком руйнування частини енергосистеми російськими дронами та ракетами. Ремонтні бригади виконують необхідні роботи цілодобово, однак для відновлення високотехнологічного обладнання потрібен час. “Будь ласка, не полишайте звички свідомо ставитись до споживання електроенергії. Особливо в години ранкового та вечірнього пікового споживання!”, - звернулися у компанії з проханням до споживачів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що енергетики Харківської області оприлюднили новий графік погодинних відключень електроенергії у містах та селах області. Графік з часом та адресами опублікували на наступний тиждень.

Наступного тижня у Харкові та області також буде діяти 12 черг відключень.

Так, з 14 по 20 листопада світло також вимикатимуть планово максимум на три години по кожній адресі. Подивитися список адрес та час, коли саме не буде світла у вашій оселі, можна за посиланням на сайті "Харківобленерго". Дванадцять черг відключень будуть діяти щодня в проміжок з 7:00 до 22:00.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися