У яких населених пунктах Харківщини повністю відновили постачання газу

На деокупованих територіях Харківської області ремонтні бригади продовжують відновлювати послуги газо- та електропостачання жителям регіону

Протягом 12 листопада фахівці  АТ “Харківгаз” відновили постачання газу 791 родині у Куп’янському районі. Зокрема повністю повернути природний газ вдалося до сіл Глушківка, Колісниківка та Кругляківка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Також після виконання аварійно-відновлювальних робіт на повітряній лінії електропередавання послугу відновили для 233 абонентів м. Ізюм. Також в Ізюмському районі фахівці та АТ “Харківобленерго” світло повернули 20 споживачам с. Рідне та 128 жителям с. Петрівське.

При цьому фахівці проводять ремонтні роботи в Куп'янському районі. Там світло отримали 173 споживачі с. Глушківка. Також протягом доби було заживлено 47 споживачів с. Байрак Харківського району.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на звільнених від окупантів територіях Харківської області поновлюють надання медичних послуг. Допомагають мобільні медпункти, адже деякі медичні установи та лікарні зруйновані російськими військовими.

На деокупованих територіях почали працювати пункти телемедицини. На базі авто швидкої меддопомоги лікарі проводять первинні огляди людей. Автівка забезпечена всім необхідним обладнанням – є можливість зробити кардіограму чи поміряти тиск. Також жителі деокупованих територій Харківської області у таких мобільних медичних пунктах можуть отримати консультацію сімейного лікаря чи спеціалізованого фахівця. Отож, немає потреби їхати за рецептом чи консультацією до обласного центру.

Також керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що на першому місці у питанні відновлення області після деокупації стоїть забезпечення населення постачанням електроенергії, оскільки від цього залежить надання послуг водо-, газо- і теплопостачання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися