З Харкова запустять міжнародний поїзд (ГРАФІК)

Рейс стартує 17 листопада

“Укрзалізниця” відкриває продаж білетів на новий рейс №93/94 Харків — Хелм (Польща). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Укрзалізниці”. 

Поїзд вирушить з Харкова 17 листопада. Наступна дата рейсу - 19 листопада. А з 22 листопада поїзд курсуватиме по парних числах. Час відправлення - 14:07. 

До Хелма рейс прибуде о 12:35. Зворотно поїзд вирушатиме 18, 20 листопада та з 23 листопада по непарних числах о 16:00. Час прибуття до Харкова - 13:56.

В “Укрзалізниці” розповіли, що у Хелмі після прибуття поїзда у пасажирів є зручна можливість пересадки на польські поїзди в напрямку Варшави.

Продаж квитків відкрито - проїзні документи можна придбати в застосунку, чат-боті Укрзалізниці та на сайті booking.uz.gov.ua.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у результаті ворожих обстрілів (які сталися до 15 листопада, - ред.) деякі поїзди будуть курсувати із затримкою та зміненим розкладом.Зміни торкнуться поїзда №45 Харків — Ужгород. Він прямуватиме зміненим маршрутом і затримується орієнтовно на 3 години. Поїзд не буде заходити в Суми.  В “Укрзалізниці” повідомили, що пасажирів, які мали здійснити посадку на рейс №45 на станціях Ворожба, Бахмач, Ніжин та Конотоп, вивезуть окремим додатковим рейсом до Києва. У столиці пасажири можуть здійснити пересадку на інші поїзди західного напрямку.

Нагадаємо, що 31 жовтня вранці Росія завдала ракетних ударів по багатьох областях України, у тому числі – по Харкову та Харківській області. Удари завдавалися цілеспрямовано об'єктами енергетичної інфраструктури. Вранці, о 08:17 міський голова Харкова Ігор Терехов написав, що сталося два "прильоти" по Харкову. Через удари російських ракет було знеструмлено метрополітен і наземний електротранспорт.




Джерело: https://t.me/UkrzalInfo
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися