У Харкові відкриють трамвайний маршрут: як курсуватиме транспорт

Трамвайний маршрут покращить транспортне обслуговування мешканців міста

У п'ятницю, 18 листопада, у Харкові вийде на маршрут трамвай №6 “Південний вокзал” - “602 м/р”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті інфраструктури розповіли, що маршрут відкривають після закінченням робіт з відновлення контактних та кабельних мереж по пр. Героїв Харкова, пл. Конституції, пл.  Павлівській. Також трамвайний маршрут покращить транспортне обслуговування мешканців міста.

Трамвай №6 курсуватиме наступним чином: розворотне коло “Південний вокзал” - вул. Євгена Котляра - вул. Полтавський Шлях - пл. Сергіївська - пл. Павлівська - пл. Конституції - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - пров. Салтівський - Салтівське шосе - розворотне коло “602 м/р”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові на трамвайні маршрути почав виходити новий транспорт. Містян перевозять трамваї, які передали Харкову чеські партнери.

Чеський трамвай уже працює на маршруті №20. Міський голова Ігор Терехов розповів, що подарований транспорт буде виходити на дороги Харкова поступово. Очільник міста зазначив, що нові трамваї планують випускати на маршрути щотижня. Загальна кількість трамваїв із Чехії - 20 одиниць. При цьому наявний транспорт повністю не покриває потреби - місто ремонтує свої трамваї, які постраждали від ворожих обстрілів. Харків ще потребує нових трамваїв, нової техніки і влада міста працює над розв'язанням цієї проблеми. 

При цьому Ігор Терехов розповів, що у Харкові налаштували логістику громадського транспорту таким чином, щоб містяни могли доїхати до будь-якої точки міста. Міський голова нагадав, що у результаті обстрілів у Харкові було пошкоджено 140 трамваїв, 36 із яких ремонту не підлягають.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися