“Пункти незламності”, кількість ДТП та використання газового обладнання: нове звернення Терехова

Ігор Терехов розповів про підготовку Харкова до зимового сезону та закликав містян обережно використовувати газове обладнання

Протягом останнього тижні у Харкові тривали роботи з відновлення об'єктів критичної інфраструктури, які були пошкоджені ворожими обстрілами. Також у рамках підготовки до зимового періоду у місті продовжують облаштовувати пункти обігріву, так звані “пункти незламності”. Про це розповів голова Харківської міської ради Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків".

Мер міста звернувся до харків'ян з проханням бути максимально акуратними із газовим обладнанням. Він наголосив, що газові балони великого обсягу, які купують містяни додому, не призначені для використання в багатоквартирних будинках. Заправляти такі балони повинні тільки професіонали у теплих приміщеннях зі спеціальним обладнанням. Нехтування цих правил безпеки загрожує вибухом. 

Також Ігор Терехов розповів про значне збільшення кількості ДТП, у яких страждають пішоходи. Він нагадав, що через російську агресію немає можливості увімкнути вуличне освітлення і закликав харків'ян при переході дороги підсвічувати себе ліхтариком.

Мер Харкова запевнив, що місто живе та працює - допомагає армії, ремонтує дороги, утеплює будинки, відновлює житло, продовжує готуватися до проходження найскладнішого опалювального сезону.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 21 листопада 2022 року в День Гідності та Свободи в Харкові, який дев’ять місяців мужньо протистоїть масованому терору російських загарбників, відбулася презентація пам’ятної медалі "Місто героїв - Харків". Презентацію провели біля одного з сучасних символів Харкова – альтанки-фонтану "Дзеркальний струмінь", він також зображений на пам’ятній медалі разом з іншими рідними для харків’ян пам’ятками міста.



Джерело: https://t.me/ihor_terekhov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися