У Харківській області працюють “пункти незламності” (КАРТА)

У “пунктах незламності” можна зігрітися, випити гарячого чаю, зарядити гаджети

У Харківській області запрацювали “пункти незламності”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Керівник Харківської ОВА перевірив роботу одного з таких пунктів у Чугуївському районі. Тут можна зігрітися, випити гарячого чаю, зарядити гаджети. 

Він наголосив, що енергетики порівняно швидко відновлюють постачання електроенергії. Тож жителі встигли скористатися не всіма пунктами. “Але продовжуємо працювати та цілодобово готові підтримувати нашу незламність", - зазначив Олег Синєгубов.

Переглянути карту розташування “пунктів незламності” у Харківській області можна за посиланням.

pictureОкрім наявності електроенергії, у пункті має бути: тепло, вода, місця для відпочинку, аптечки, речі необхідні для мам та маленьких дітей. У перспективі усі пункти незламності об'єднають у мережу системами супутникового зв'язку Starlink.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові цієї зими облаштують понад 200 "пунктів незламності". Очільник міста Ігор Терехов зазначив, що є можливість облаштувати такі пункти у ЦТП. І наразі триває робота з організації таких "пунктів незламності". Вони будуть оснащені генераторами, і містяни отримають можливість підзарядити свої мобільні телефони. Також у пунктах можна буде отримати гарячі напої.

“У школах буде організована гаряча їжа. Усі пункти будуть забезпечені певними медикаментами", - зазначив Ігор Терехов.  Очільник міста повідомив, що об'єкти критичної інфраструктури забезпечуються генераторами та паливом.

Мер Харкова запевнив, що місто живе та працює - допомагає армії, ремонтує дороги, утеплює будинки, відновлює житло, продовжує готуватися до проходження найскладнішого опалювального сезону.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися