У Харкові вакцинують домашніх тварин: хто може зробити щеплення безплатно

У Харкові змінили графік безплатних щеплень домашніх тварин

Графік проведення профілактичної вакцинації домашніх тварин проти сказу на дільницях КП “Жилкомсервіс” було доповнено. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби Харківської області. 

Були введені додаткові дати проведення вакцинації домашніх улюбленців. Ознайомитися з доповненим графіком виконання вакцинації тварин можна в таблиці.

picture

У Держпродспоживслужбі нагадали, що в Харкові протягом листопада-грудня можна вакцинувати домашніх улюбленців від сказу. Вакцинацію виконують на дільницях “Жилкомсервісу”. Профілактичне щеплення виконують безплатно. Заплатити доведеться за довідку про щеплення, яку видає ветлікар, її ціна складає 9,06 грн.

З основним графіком проведення профілактичної вакцинації тварин проти сказу на дільницях КП “Жилкомсервіс” можна ознайомитися за посиланням.

У Держпродспоживслужбі розповіли, що єдиний спосіб убезпечити своїх улюбленців від сказу — щороку проводити вакцинацію. В Харкові від початку року від сказу вакцинували понад 11 тисяч домашніх тварин.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП "Центр поводження з тваринами" та громадські зоозахисні організації міста Харкова уклали перші договори про співпрацю у сфері захисту тварин від жорстокого поводження.

Як розповіли у притулку, відтепер комунальне підприємство і зоозахисники будуть спільно стерилізувати тварин, ставити кліпсу і тату, вакцинувати проти сказу, заносити інформацію до єдиного муніципального реєстру та повертати на місце вилову під опіку волонтерів або небайдужих людей, з якими буде укладено договір відповідального утримання бездомної тварини.




Джерело: https://kh-consumer.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися