У середу в Харкові змінять маршрути деяких тролейбусів

Тролейбус №46 тимчасово не курсуватиме

У Харкові знову змінюють маршрути руху комунального транспорту. На деяких ділянках тролейбусного маршруту буде заборонено рух 30 листопада з 11:00 до 13:00. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Заборонять рух тролейбусів: 

  • на вузлі пр. Героїв Харкова - вул. Роганська

  • по пр. Героїв Харкова,

  • на ділянці від вул. 12 -го Квітня до вул. Плиткової, та вул. Плитковій,

  • від пр. Героїв Харкова до розворотного кола “Східне”.

У Департаменті інфраструктури розповіли, що буде дозволено рух тролейбусів з великим запасом автономного ходу. Тимчасова заборона руху транспорту вводиться через необхідність проведення аварійного ремонту контактної мережі. 

У цей час тролейбус №7 курсуватиме так: 

ст. м. “Армійська” - пр. Героїв Харкова – бул. Богдана Хмельницького – пр. Олександрівський – пр. Індустріальний – пр. Героїв Харкова  - розворотне коло “12 Квітня” - вул. 12  Квітня – пр. Олександрівський – бул. Богдана Хмельницького – вул. Танкопія – вул. Ощепкова – ст. м. “Армійська”.

Тролейбус №46 – не курсуватиме. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 18 листопада, у Харкові вийшов на маршрут трамвай №6 “Південний вокзал” - “602 м/р”. У Департаменті інфраструктури розповіли, що маршрут відкривають після закінченням робіт з відновлення контактних та кабельних мереж по пр. Героїв Харкова, пл. Конституції, пл.  Павлівській. Також трамвайний маршрут покращить транспортне обслуговування мешканців міста.

Також у Харкові на трамвайні маршрути почав виходити новий транспорт. Містян перевозять трамваї, які передали Харкову чеські партнери.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися