Сьогодні у Харкові відкрили додатковий автобусний маршрут

Додатковий маршрут ввели для зручності мешканців вул. Плиткової та вул. Луї Пастера

У четвер, 1 грудня, у Харкові почав працювати додатковий автобусний маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Маршрут руху автобуса №25е - “Автостанція “Індустріальна” - вул. Луї Пастера”. У Департаменті інфраструктури повідомили, що введення додаткового транспорту пов’язано з необхідністю перевезення мешканців вул. Плиткової та вул. Луї Пастера.

Автобус №25е курсуватиме наступним чином: 

Автостанція “Індустріальна” - пр. Героїв Харкова - вул. Роганська - вул. Миру - вул. Плиткова - вул. Луї Пастера.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові на маршруті №263, який зв'язує вул. Клочківську та 602-й мікрорайон, працюють два 18-метрові автобуси. Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив, що цей маршрут має великий попит серед жителів Харкова. Автобусний маршрут поєднує фактично всі частини міста. Проаналізувавши пасажиропотік, на нього пустили 18-метрові автобуси.

Два великі транспортні засоби фірми SOLARIS місто отримало від парнтерів з Чехії. Ігор Терехов розповів, що автобуси з м'якою ходою, дуже комфортні та зручні. Транспорт розрахований на 150 пасажирів. Такі характеристики дозволяють використовувати автобуси на довгих магістральних маршрутах. Крім того, за словами міського голови, є ще менші автобуси. Отриманий транспорт було сертифіковано, бо таких автобусів в Україні ніколи не було, а тепер вони починають курсувати на маршрутах. Всього партнери з Чехії передали Харкову сім автобусів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися