У “Харківводоканалі” звернулися до містян з проханням: що сталося

У багатоквартирних будинках Харкова виникають проблеми з водовідведенням

У Харкові тривають роботи з відновлення водопостачання у багатоквартирні будинки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

У компанії повідомили, що спеціалісти ремонтних бригад у Салтівському житловому масиві часто усувають засмічення на внутрішньобудинкових системах відведення стоків. Такі ситуації виникають через відсутність гарячого водопостачання у деяких будинках. До того ж ще не всі споживачі отримують послугу холодного водопостачання.

У компанії зауважили, що мешканці багатоквартирних будинків користуються каналізацією, як звикли. Однак за низької температури недостатній злив не дозволяє повною мірою наповнювати каналізаційні мережі Це призводить до виникнення пробок та заторів. 

“Звертаюся з проханням до харків'ян - ретельніше стежити за тим, що ви викидаєте в санвузли, адже забиті каналізаційні системи створять незручності кожному з вас. На час прочистки ми будемо змушені перекривати воду, щоб не сталося підтоплення нижніх поверхів та підвальних приміщень”, - наголосила майстер дільниці Вікторії Сущенко. Вона попросила харків'ян враховувати ці нюанси та більш дбайливо ставитися до мереж водовідведення.

Ремонтні бригади компанії продовжують підключати воду споживачам Салтівського житлового масиву. Планується забезпечити безперебійне водопостачання у всі будинки, які підключені до опалення. Ремонтні роботи виконують за заявками від споживачів, які повернулися чи планують повернутися до своїх квартир у цьому районі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ДСНС підготували рекомендації, що робити, якщо зникло водопостачання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися