Коли у Харкові відновлять теплопостачання, припинене через аварію

У всіх будинках відновлять теплопостачання відразу після усунення дефекту на трубі

Роботи з усунення дефекту на магістралі великого діаметра у Немишлянському районі завершуються. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”.

Станом на 14:00 4 грудня на місці ремонту 95 магістралі працювало 4 самоскиди, 2 екскаватори, автокран, та інша техніка. Фахівці комунального підприємства усунули частину дефекту ще близько 3-ї години ночі. Наразі тривають ремонтні роботи на основному місці пошкодження. Безпосередньо над усуненням дефекту працюють 25 працівників “ХТМ”. 

На підприємстві повідомили, що частину магістралі вже почали заповнювати. Паралельно аварійні бригади виконують розповітрення системи.

Нагадаємо, що 3 грудня КП “ХТМ” оперативно відключило 11 теплорозподільних станцій. Також довелося частково злити теплоносій з комунікацій будинків на бул. Юр’єва, щоб запобігти розморожуванню системи. Тимчасове припинення теплопостачання виникло через аварійну ситуацію на ділянці 95-ї магістралі діаметром 1000 мм. В районі магістраль не витримала жорсткого режиму перепадів напруги. У компанії розповіли, що у всіх будинках відновлять теплопостачання відразу після усунення дефекту на трубі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в умовах постійного відключення світла та ймовірних перебоїв з опаленням харків'яни можуть подбати про комфорт у зимовий період та придбати теплі речі. У закладах торгівлі Харкова містяни можуть купити вироби для збереження тепла: спальники, термобілизну, теплі ковдри тощо. Вартість товарів залежить від виробника (бренду), матеріалу виробу, типу наповнювача та інших характеристик.



Джерело: https://t.me/teploseti
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися