У Харкові у деяких пунктах видачі гарячого харчування встановили додаткове обладнання (ФОТО)

Жителі Харкова можуть безплатно отримати гаряче харчування

В Основ'янському районі у пунктах видачі гарячого харчування бригада КП “Харківспецбуд” встановила додаткові дров'яні пічки (буржуйки). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Також три пункти видачі гарячого харчування оснащені генераторами для підзарядки гаджетів і трьома дров'яними пічками: двома - для обігріву приміщення, третьою - для приготування їжі.

У міській раді нагадали, що в Основ'янському районі щодня працюють пункти видачі гарячих страв за адресами:

- вул. Локомотивна, 2 (гімназія №34); 

- вул. Грозненська, 48 (школа №53);

- вул. Чугуївська, 35-а (гімназія №12).

Режим роботи: щодня з 11:00 до 14:00. Страви видаються у власний посуд.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова можуть дізнатися, де відкрили “пункти незламності”, де можна взяти воду. Також можна скористатися інформацією, які лікарні, ветклініки, продовольчі магазини та інші заклади споживчого ринку будуть працювати у разі відсутності електро-, теплопостачання чи зв’язку.

Щоб отримати відповідну інформацію, потрібно завантажити на телефон файли з адресами. Отримати дані можна через міський чат-бот “Харків - твій дім” - https://t.me/tviyDimKharkivBot. Після авторизації потрібно обрати розділ “Інформація про об’єкти, що працюватимуть без електропостачання”. Далі потрібно натиснути “Завантажити файли”. Після цього відкриється тека, у які розміщені всі необхідні списки. Виберіть потрібний та завантажте. 




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися