В одному з районів Харкова тимчасово обмежили водопостачання: причина

На час виконання ремонту воду підвозитимуть автоцистернами КП “Харківводоканал”

У Салтівському районі виконують ремонтні роботи на водоводі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У КП “Харківводоканал” зазначили, що нештатна ситуація сталася на водоводі D=1000 мм по вул. Івана Камишева. У зв'язку з усуненням аварії тимчасово припинено водопостачання мешканців сел. Туркестанський. Води не буде з 11:00 до 24:00 6 грудня. 

При цьому зі зниженим тиском здійснюється постачання води частині Салтівського району, обмеженої вулицями:

- Салтівське шосе, пр. Льва Ландау, пр. Ювілейний, вул. Академіка Павлова, вул. Наталії Ужвій, вул. Гвардійців Широнінців, Салтівське шосе.

На час проведення ремонтних робіт води мають підвозити автоцистернами підприємства.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові тривають роботи з відновлення водопостачання у багатоквартирні будинки. Спеціалісти ремонтних бригад у Салтівському житловому масиві часто усувають засмічення на внутрішньобудинкових системах відведення стоків. Такі ситуації виникають через відсутність гарячого водопостачання у деяких будинках. До того ж ще не всі споживачі отримують послугу холодного водопостачання. У компанії зауважили, що мешканці багатоквартирних будинків користуються каналізацією, як звикли. Однак за низької температури недостатній злив не дозволяє повною мірою наповнювати каналізаційні мережі. 

Ремонтні бригади продовжують підключати воду споживачам Салтівського житлового масиву. Планується забезпечити безперебійне водопостачання у всі будинки, які підключені до опалення. Ремонтні роботи виконують за заявками від споживачів, які повернулися чи планують повернутися до своїх квартир у цьому районі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися