У Харкові понад 2000 осіб отримали гуманітарну допомогу (ФОТО)

Працівникам комунального підприємства подякували за їхню роботу

У Харкові кожна філія КП “Харківблагоустрій” отримала гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Гуманітарну допомогу працівниками комунального підприємства надали за підтримки ГО “Я врятований” та завдяки ініціативі Харківського міського голови Ігоря Терехова. Продуктові набори отримали понад дві тисячі працівників.

Директор Департаменту по роботі з громадськими об'єднаннями Нікіта Стєрін разом з керівництвом підприємства завітали на одну з дільниць та подякували  комунальникам за їхню роботу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Україні щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводять Міжнародну кампанію “16 днів проти насильства”. За словами директора Департаменту соціального захисту населення ХОВА Юрія Шпараги, кампанію проводять для привернення уваги суспільства до проблем подолання жорстокого поводження з дітьми, насильства у сім’ї, протидії торгівлі людьми та захисту прав громадян. Заходи в рамках кампанії проводять і в Харківській області. У регіоні працюють чотири мультидисциплінарні мобільні команди. Діють по одній бригаді у Красноградській і Лозівській територіальних громадах та дві - у Харківській. Ознайомитися з контактами представників ММК можна за посиланням.

Юрій Шпарага розповів, що фахівці мобільних команд надають соціально-психологічну допомогу особам, які постраждали від воєнних дій. У кожній команді працює медик, юрист та психолог. Також у Харківській області працює 10 спеціалізованих служб підтримки, які надають допомогу особам, постраждалим від домашнього насильства або насильства за ознакою статі.



Джерело: https://t.me/citykharkivua

Жмудь Надія

11 грудня 2022, 21:31

Добрий день шановні, від імені людей похилого віку, інвалідів 1,2 груп, матерів, які мають маленьких дітей , переселенців з Купянська, Вовчанська, Донецької області, жителів, які втратили роботу до 24 лютого 2022 року прошу Вас надати нам допомогу у вигляді продуктів харчування, гігієни, ліків. Жильців нашого під'їзду 52 чол.Люди дуже потребують допомоги. Допоможіть будь ласка Наша адреса: м.Харків, вул.Сергія Грицевця 20 А , 2 під'їзд. З повагою до вас, пенсіонерка 70 років, Жмудь Надія Олексіївна, тел.0503641469 Будемо дуже Вам вдячні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися