У ЦНАП Харкова можна скористатися новими послугами: деталі

Щоб отримати послуги потрібно попередньо записатися до електронної черги

У Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова надають нові послуги у сфері протипожежної безпеки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію  Харківської міської ради. 

Жителі Харкова можуть скористатися наступними послугами:

  • віднесення об’єкта до об’єкта підвищеної небезпеки відповідного класу з реєстрацією в Реєстрі (Журналі обліку) об’єктів підвищеної небезпеки;

  • виключення об’єкта підвищеної небезпеки з Реєстру (Журналу обліку) об’єктів підвищеної небезпеки.

Вказані послуги потрібні для власників об’єктів, на яких можуть використовуватися або виготовлятися, зберігатися, перероблятися чи транспортуватися небезпечні речовини, чи біологічні препарати. Також послуги стануть в пригоді тим, хто має об'єкти, які за певних умов можуть створити реальну загрозу виникнення аварійних ситуацій.

Щоб отримати послуги потрібно попередньо записатися до електронної черги за посиланням: https://dozvil.kh.ua/queue.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Центрі надання адміністративних послуг Харкова відзвітували про результати роботи за листопад. Так, в останній місяць осені поточного року, у ЦНАП м. Харкова та його 11 територіальних підрозділах:

  •  збільшили перелік адмінпослуг до 162;

  • громадяни отримали 27 373 послуги;

  • адміністратори ЦНАП надали 19 401 консультацію;

  • фахівці опрацювали 889 електронних звернень, які надійшли через месенджер телеграм, соціальну мережу Facebook та електронну пошту ЦНАП; 

  • оператори Call-центру надали 34 264 консультацій з питань отримання різноманітних послуг.

Щодо збільшення кількості послуг у ЦНАП, то у листопаді, приміром, відновили послуги Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції. Йдеться про видачу дозволу на участь у дорожньому русі транспорту, вагові або габаритні параметри якого більші за нормативні. Також містяни можуть скористатися послугою погодження маршруту руху транспорту під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися