Як відновлюють критичну інфраструктуру в Харківській області (ФОТО)

У трьох селах Балаклійської громади відновили постачання електроенергії

У деокупованих громадах Харківської області тривають ремонтно-відновлювальні роботи на мережах, які були пошкоджені внаслідок бойових дій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

У Департаменті ЖКГ та ПЕК ХОВА розповіли, що протягом 6 грудня спеціалісти “Харківгазу” частково відновили постачання газу 762 абонентам Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів. 

Ремонтні бригади “Харківобленерго” відновили постачання електроенергії у 177 осель смт Козача Лопань та 13 - села Черкаські Тишки Харківського району.

Виконують відновлювальні роботи в Ізюмському та Куп'янському районах регіону. За день вдалося поновити постачання електроенергії ще 32 абонентам у селі Левківка та 46 – у місті Куп'янськ.  

У Чугуївському районі після виконання ремонту світло повернули 15 споживачам села Шестакове та 50 споживачам Нового Бурлука.

Відновили електропостачання і в трьох селах Балаклійської громади. Постачання електроенергії відновили в селах Петрівське, Вербівка та Борщівка. Ці населені пункти залишалися без світла декілька місяців. Основною проблемою проведення ремонтно-відновлювальних робіт стало пошкодження трансформаторів внаслідок бойових дій. Також енергетикам довелося відновлювати проводи та побиті опори. 

У Харківській ОВА повідомили, що спеціалісти “Харківобленерго” частково заживили село Петрівське, а Вербівку та Борщівку - повністю. 

 Енергетики працюють над відновленням постачання світла у домівки жителів сіл Нова Гусарівка та Чепіль. Після розмінування території розпочнуться роботи з відновлення електропостачання у селі Волобуївка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області тривають роботи з відбудови та ремонту пошкоджених окупантами будівель. На понад 55% завершили ремонт Харківської обласної травматологічної лікарні.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися