Як передають гуманітарну допомогу жителям деяких населених пунктів Харківської області (ФОТО)

Гуманітарну допомогу отримають жителі населених пунктів Підвисочанського та Гороховатського старостинських округів

Для жителів сіл Підвисочанського та Гороховатського старостинських округів передали гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

Підвіз продуктів та речей першої потреби ускладнений через руйнування Гороховатського містка. Гуманітарну допомогу довелося “транспортувати” вручну по кризі Оскільського водосховища. У сільській раді розповіли, що 40 людей працювали понад 5 годин переправляючи вантаж з лівого берега Осколу на правий. 

Гуманітарну допомогу розподілять між жителями населених пунктів Підвисочанського та Гороховатського старостинських округів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Харківської області видають будматеріали для ремонту пошкоджених будинків. Першочергово забезпечують будівельними матеріалами жителів деокупованих населених пунктів, які найбільш постраждали від російської агресії. Будматеріали видають жителям Чугуївського, Куп’янського, Харківського та Ізюмського районів Харківської області.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу ХОВА Сергій Магдисюк повідомив про етапи формування допомоги. В області створили профільну комісію. Під час проведення зібрань голови районних та селищних військових адміністрацій надають перелік пошкоджених будинків.

Щоб отримати допомогу, жителі звільнених населених пунктів повинні звернутися до місцевої військової адміністрації. При собі потрібно мати документи, що посвідчують особу та ідентифікаційний код. Після з'ясування масштабів пошкоджень спеціалісти формують заявку на отримання допомоги.




Джерело: https://t.me/borova_gromada
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися