Деякі харківські поїзди затримуються: що відомо

Повідомляють про затримку трьох харківських поїздів

Через знеструмлення кількох ділянок та обледеніння контактної мережі виникла затримка декількох поїздів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Укрзалізниці”. 

У компанії повідомили, що зима лютує на заході Україні, у Польщі та Словаччині. Тож, через погодні умови трапилися відхилення від графіка наступних поїздів:

  • №45 Харків — Ужгород +2 год 47 хв;

  • №93 Харків — Хелм +1 год 23 хв;

  • №1 Харків — Івано-Франківськ +54 хв;

В “Укрзалізниці” запевнили, що резервні тепловози вже працюють, де це необхідно, а боротьба зі снігом у розпалі. “Просимо вибачення за затримки та уважно слідкуємо за циклоном. Всіх довеземо”, - наголосили в компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на територію Харківської області у ніч проти 8 грудня зайшов циклон, який приніс опади у вигляді снігу та крижаного дощу. Наслідки опадів посилила температура повітря -4°С.

Щоб забезпечити проїзд в регіоні працівники Служби автомобільних доріг залучили 102 одиниці спецтехніки та 130 працівників. Ще 70 спеціалістів та 34 одиниці спецтехніки залучили від ДП “Дороги Харківщини”. У рамках ліквідації наслідків негоди спеціалісти обробляють протиожеледними матеріалами дороги державного значення та загального користування. В Харківській області уже використали понад 400 куб.м піщано-сольової суміші. В першу чергу обробляють небезпечні ділянки: спуски, підйоми, віражі та ділянки доріг з обмеженою видимістю. У Харківській ОВА повідомили, що фахівці уже забезпечили проїзд місцевою мережею доріг.




Джерело: https://t.me/UkrzalInfo
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися