У Харкові обмежать роботу однієї зі станцій метро: що відомо

Виходи станції метро закриють на весь період новорічних свят

У понеділок, 12 грудня, з  12:00 тимчасово зачиняють  для обслуговування пасажирів вестибюль №1 станції метро “Університет”. Не працюватиме вестибюль у бік пішвиходів №4 (вихід до саду Шевченка) та №5 (вихід до головного корпусу ХНУ ім. В.Н. Каразіна).  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківський метрополітен”.

У пресслужбі підприємства пояснили, що виходи станції метро закриють на весь період новорічних свят.  Речник КП "Харківський метрополітен" Олексій Бітнер пояснив закриття виходів підготовкою до відкриття новорічної ялинки на станції. Він зазначив, що про поновлення роботи вестибюлів повідомлять додатково.

Відповідаючи на запитання щодо термінів відкриття виходів, він зазначив: "Орієнтовно – після закінчення новорічних масових заходів".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що напередодні зимових свят жителі Харкова можуть купити у закладах торгівлі міста дитячі подарунки, цукерки, іграшки тощо. У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку розповіли про актуальні ціни та асортимент товарів. Так, у супермаркетах Харкова наявний широкий асортимент подарункових наборів цукерок різних виробників. Ціни на подарункові набори залежать від ваги товару, складу продукту, виробника, оформлення подарунка тощо. У середньому ціни на подарункові шоколадні набори варіюються від 80 грн за 100 г до 300 грн за 800 г. Подарунки для дітей можна обрати у книжкових магазинах міста. Також у широкому асортименті у спеціалізованих магазинах дитячих товарів та відповідних відділах супермаркетів представлені дитячі іграшки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися