Харків'янам надають компенсацію за безоплатне розміщення ВПО: умови виплати

Виплати можуть отримати повнолітні громадяни України, які є власниками житла та безоплатно розмістили ВПО

У Харкові продовжують виплачувати компенсацію містянам за безоплатне розміщення людей зі статусом ВПО. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У період з 2 листопада до 1 грудня до ЦНАПу міста Харкова та його територіальних підрозділів звернулося 905 власників житла з повідомленнями про безоплатне розміщення людей зі статусом ВПО. 

У Департаменті соціальної політики розповіли, що ще 21 людина надіслала відповідні повідомлення електронною поштою.

У період з 1 по 5 грудня районні управління соціального захисту прийняли та обробили 727 заяв на отримання компенсації за листопад від власників житла, які прихистили 1 520 ВПО. 

У Харківській міській раді нагадали, що виплати можуть отримати повнолітні громадяни України, які є власниками житла та безоплатно розмістили ВПО. Виплати надаються для покриття понесених витрат власниками житла, пов'язаних з розміщенням при умові відсутності заборгованості за ЖКП.

Щоб отримати компенсацію, власник житла має звернутися до будь-якого ЦНАП м. Харкова із повідомленням про розміщення ВПО та документами. Заяву можна надіслати на електронну адресу [email protected]

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за ініціативи Міністерства молоді та спорту України по всій країні організовують та проводять різноманітні спортивні заходи, доступні для широких верств населення. Ініціативу впроваджують і в Харківській області. Залучають до спортивних заходів і внутрішньо переміщених осіб. Мета заходу — підвищити моральний, психологічний та фізичний стан осіб, які переїхали до Харкова з територій проведення бойових дій. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися