Як допомагають внутрішньо переміщеним особам у Харкові (ФОТО)

Мета проведення спортивних заходів - підвищити моральний, психологічний та фізичний стан осіб, які переїхали до Харкова з територій проведення бойових дій

За ініціативи Міністерства молоді та спорту України по всій країні організовують та проводять різноманітні спортивні заходи, доступні для широких верств населення. Ініціативу впроваджують і в Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Управління у справах молоді та спорту ХОВА та місцевий осередок КЗ “Спорт для всіх” організували декілька спортивних заходів “Руханка”. Залучають до спортивних заходів і внутрішньо переміщених осіб.

Мета заходу — підвищити моральний, психологічний та фізичний стан осіб, які переїхали до Харкова з територій проведення бойових дій. 

До спортивних активностей долучилися уже десятки людей різного віку. Спортивні заходи планують проводити й надалі. Заняття із жителями Харкова проводитимуть викладачі фізкультури, студенти аспірантури та професійні тренери.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Україні щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводять Міжнародну кампанію “16 днів проти насильства”. За словами директора Департаменту соціального захисту населення ХОВА Юрія Шпараги, кампанію проводять для привернення уваги суспільства до проблем подолання жорстокого поводження з дітьми, насильства у сім’ї, протидії торгівлі людьми та захисту прав громадян. Заходи в рамках кампанії проводять і в Харківській області. У регіоні працюють чотири мультидисциплінарні мобільні команди. Діють по одній бригаді у Красноградській і Лозівській територіальних громадах та дві - у Харківській.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися