Якою буде погода в Харкові в новорічну ніч

У перший день року в Харкові буде морозна погода

До закінчення поточного року у Харкові буде мінлива погода, морозні дні та ночі змінюватимуться періодами відлиги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію порталу Gismeteo. 

В останній день року, 31 грудня, у Харкові встановиться плюсова температура - вночі та вдень орієнтовно буде +1. Також, за попереднім прогнозом погоди, 31 грудня очікуються опаду у вигляді мокрого снігу. 

picture

У перший день нового року ймовірна морозна погода. Очікується -1 вдень та -5 вночі. Опади синоптики не прогнозують - очікується мінлива хмарність.

Варто зауважити, що найточніше спрогнозувати погоду можна лише на три дні. Однак великих погодних змін синоптики до кінця року не прогнозують.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові на станції метро “Історичний музей” оформили новорічну локацію.

Харків готується зустрічати Новий рік в умовах воєнного стану. Голова Харківської міської ради Ігор Терехов розповів про подробиці підготовки та святкування Нового року у місті. Від традиційної новорічної ялинки у Харкові не відмовилися, проте встановили її на станції метро "Університет". Висота ялинки - 5,5 м. Раніше новорічне дерево встановлювали на майдані Свободи, однак у нинішніх реаліях це небезпечно. Тому обрали більш безпечну локацію - під землею.

Жителі Харкова зможуть зустріти 2023 рік на ст. м. “Університет” біля головної ялинки міста. Міський голова Ігор Терехов зазначив, зробити це зможуть усі, хто прийде на станцію метрополітену до початку комендантської години. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися