У Харкові збільшується кількість новорічних локацій (ФОТО)

Цього року головну ялинку Харкова встановили на станції метрополітену

У Харкові на станції метро “Історичний музей” оформили новорічну локацію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію місцевих Telegram-каналів.

Харків готується зустрічати Новий рік в умовах воєнного стану. Голова Харківської міської ради Ігор Терехов розповів про подробиці підготовки та святкування Нового року у місті. Від традиційної новорічної ялинки у Харкові не відмовилися, проте встановили її на станції метро "Університет". Висота ялинки - 5,5 м. Раніше новорічне дерево встановлювали на майдані Свободи, однак у нинішніх реаліях це небезпечно. Тому обрали більш безпечну локацію - під землею. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова зможуть зустріти 2023 рік на ст. м. “Університет” біля головної ялинки міста. Міський голова Ігор Терехов зазначив, зробити це зможуть усі, хто прийде на станцію метрополітену до початку комендантської години. Ігор Терехов розповів про святкові заходи, які заплановані у місті. З 19 грудня біля ялинки відбуватимуться казкові вистави. Крім того, 31 грудня там пройде невеликий концерт. За словами міського голови, що усі новорічні заходи проводитимуться коштом спонсорів: з міського бюджету коштів на це не витрачали.

Готуються до новорічно-різдвяних свят і магазини Харкова - у торгових об'єктах представлений широкий асортимент подарунків для дітей. У супермаркетах Харкова наявний широкий асортимент подарункових наборів цукерок різних виробників. Ціни на подарункові набори залежать від ваги товару, складу продукту, виробника, оформлення подарунка тощо. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися