В одному з районів Харкова споживачам відключили воду: причини

Через складне пошкодження магістралі тимчасово припинили водопостачання

На Ново-Баварському проспекті у Харкові на магістралі вранці трапилася аварія. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Новобаварського району КП "Харківводоканал" розпочали ліквідацію аварії на трубопроводі діаметром 300 мм.

Начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Євгеній Сальков розповів. цей трубопровід забезпечує водопостачання багатьох мешканців району. “Зважаючи на складне ушкодження і щоб уникнути відчутних втрат, подача води тимчасово припинена”, - розповів Євген Сальков.

Спеціалісти ремонтних бригад приступили до усунення аварійної ситуації.  

У “Харківводоканалі” розповіли, що у середу, 14 грудня, спеціалісти оперативно ліквідували 14 аварійних ситуацій на ділянках водоводів та облаштували 9 оглядових колодязів.

У четвер 15 грудня, бригади усувають 18 пошкоджень на трубопроводах холодного водопостачання.

У разі виникнення аварійної ситуації жителі Харкова можуть повідомити про це за телефоном: 15-33.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Північній Салтівці продовжують відновлювати гаряче водопостачання. Головною проблемою відновлення послуги залишаються пошкодження внутрішньоквартальної мережі та комунікацій у будинках. За словами заступника технічного директора КП “ХТМ” Олексія Луки, щоб якісно подати гарячу воду, будинок має бути заселений на 80%. Це необхідно для усунення дефектів на внутрішньобудинкових комунікаціях. Внутрішньобудинкові комунікації у будинках на Північній Салтівці сильно постраждали навесні - на початку війни.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися