Кого не пустять до пунктів обігріву, облаштованих на об'єктах “ХТМ”

Персонал комунального підприємства допоможе розміститися і скористатися необхідними послугами

На об’єктах КП “Харківські теплові мережі” облаштували пункти обігріву. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Заступник технічного директора КП “Харківські теплові мережі” Олексій Лука розповів, що загалом Харкові планують облаштувати 80  таких пунктів обігріву. Об’єкти теплових мереж не пристосовані для тривалого проживання і ночівлі. Однак люди можуть відвідати такі пункти, щоб зігрітися та підзарядити гаджети. Для того, щоб потрапити до такого пункту обігріву, необхідно підійти до найближчого теплового пункту, де на дверях є зелена табличка з відповідним  написом.

Персонал комунального підприємства допоможе розміститися  і скористатися необхідними послугами.

У “ХТМ” наголосили, що людям у стані алкогольного, наркотичного сп’яніння або тим, які перебувають під дією психотропних речовин, вхід до такого пункту заборонений.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у “пунктах незламності”, розгорнутих у Харкові, містяни можуть не тільки зігрітись, випити чаю, підзарядити гаджети, але й отримати кваліфіковану психологічну підтримку та психологічні консультації фахівців. Робота психологів з громадянами у пунктах обігріву є одним із напрямків реалізації “Національної Програми психологічного здоров’я та психосоціальної підтримки населення”. Програма реалізується на базі Міністерства внутрішніх справ, за ініціативи першої леді України Олени Зеленської. Заходи мають на меті надати психологічну допомогу кожній людині, яка постраждала від війни.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися