Працівники деяких підприємств Харкова отримали продуктові набори (ФОТО)

Працівникам КП “ХТМ” подякували за п’ятий пуск тепла за дуже складних обставин

У вівторок, 20 грудня, працівники КП “Харківські теплові мережі” отримали перші 319 продуктових наборів. Допомогу надали за ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У пункті обігріву відбулася зустріч теплоенергетиків з директором Департаменту по роботі з громадськими об’єднаннями Нікітою Стєріним та керівником громадської організації "Я врятований" Дмитром Ложенком. Гості подякували працівникам “ХТМ” за п’ятий пуск тепла за таких складних обставин.

Дмитро Ложенко зазначив, що саме комунальники сьогодні мають бути в пріоритеті, бо вони важко і майже цілодобово виконують свою роботу для забезпечення комфорту харків’ян. Керівник ГО переконаний, що працівники комунальних підприємств просто фізично не мають можливості вистояти десь чергу за гуманітарною допомогою. Саме тому продуктові набори їм привозять на робочі місця.

У міській раді розповіли, що раніше таку ж допомогу отримали працівники:

  • КП “Харківблагоустрій”,

  • СКП “Харківзеленбуд”,

  • КП “КВПВ”,

  • КП “Комбінат дитячого харчування”.

Також продуктові набори отримали працівники територіальних центрів та  районних адміністрацій.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ході відновлення постачання тепла ремонтні бригади КП “Харківські теплові мережі” оперативно локалізували та усунули понад 50 дефектів на мережах. Наразі всі котельні та ТЕЦ вийшли на зимовий гідравлічний режим, триває процес розповітрення по окремих стояках згідно з заявками служби 1562.



Малик Віра Миколаївна.

22 грудня 2022, 18:16

Де і як можна получить гуманітарну допомогу?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися