Як у Харкові відновлюють опалення після обстрілів (ФОТО)

У Харкові всі котельні та ТЕЦ вийшли на зимовий гідравлічний режим

Харків з теплом. Про це повідомили в КП “Харківські теплові мережі", передають "Коментарі. Харків". У компідприємстві розповіли про подробиці відновлення теплопостачання у квартири харків'ян. Так, після масованої атаки на енергетичну систему України, спеціалісти підприємства вп‘яте запустили систему опалення міста.

“Весь колектив теплових мереж цілодобово працював над стабілізацією та  відновленням роботи систем теплопостачання міста”, - розповіли в “ХТМ”. 

Також у ході відновлення постачання тепла ремонтні бригади оперативно локалізували та усунули понад 50 дефектів на мережах. Наразі всі котельні та ТЕЦ вийшли на зимовий гідравлічний режим, триває процес розповітрення по окремих стояках згідно заявкам служби 1562.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у п'ятницю, 16 грудня, ворожі війська вчергове обстріляли територію України. У результаті обстрілу об'єктів критичної інфраструктури Харків було знеструмлено. Припинили також подачу води та опалення. Очільник міста Ігор Терехов повідомив, що внаслідок обстрілу є колосальні інфраструктурні руйнування, це насамперед руйнування енергетичної системи.

Він попросив містян  поставитися з терпінням до того, що зараз відбувається. “Я знаю, що у ваших будинках немає світла, відсутнє опалення, припинено подачу води”, - повідомив очільник міста. Він попросив харків'ян користуватися “пунктами незламності”. Там містян забезпечать харчуванням та гарячими напоями, а також вони зможуть підзарядити мобільні телефони.

Станом на 17 грудня у Харкові та області відновили електропостачання. 




Джерело: https://t.me/teploseti
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися