У Харкові змінили маршрут одного з тролейбусів: деталі

Відповідне рішення ухвалили, щоб покращити пасажирські перевезення мешканців сел. Жуковського

З понеділка, 19 грудня, тролейбус №55 подовжив шлях прямування по пр. Жуковського до розворотного кола “Пр. Жуковського (сел. Жуковського)”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті інфраструктури розповіли, що таке рішення ухвалили, щоб покращити пасажирські перевезення мешканців сел. Жуковського. 

З 19 грудня тролейбус №55 курсує наступним чином: розворотне коло  “Пр. Жуковського” – пр. Жуковського - вул. Академіка Проскури – вул. Чкалова – вул. Лісопаркова – Харківське шосе – вул. Сумська – пл. Конституції (у зворотному напрямку: вул. Університетська – пров. Мечнікова – вул. Сумська і далі за маршрутом).

Розклад руху:

  • перше відправлення з пл. Конституції - о 5:10, із сел. Жуковського (біля церкви) – о 5:55;

  • останнє - о 20:35 та  21:19 відповідно. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на одній із зупинок метрополітену у Харкові поїзди не будуть зупинятися. З 20 грудня у період з 10:00 до 16:00 електропоїзди будуть слідувати Салтівською лінією метрополітену без зупинки на станції "Університет". Такі умови курсування поїздів запровадили у зв’язку з проведенням масових заходів. “Просимо вас враховувати вказані зміни та заздалегідь планувати маршрути прямування” - звернулися до пасажирів у метрополітені.

У понеділок, 19 грудня, у Харкові на ст. м. “Університет” відкрили головну ялинку міста. Усі новорічні заходи відбуватимуться за підтримки соціально відповідального бізнесу. На проведення заходів кошти з міського бюджету не витрачали.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися