Куди звертатися харків'янам щодо розв'язання проблем, пов’язаних з дітьми

Консультування та запис проводиться щопонеділка та щоп’ятниці

Жителі Харкова можуть отримати консультації та записатись на прийом до районних служб у справах дітей міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту служб у справах дітей Харківської міської ради.

У міськраді розповіли, що можна отримати консультації з питань:  

- захисту прав дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та інших актуальних проблем, пов’язаних з дітьми; 

- визначення місця проживання дитини, підтвердження місця проживання дитини, встановлення порядку участі у вихованні дитини, позбавлення батьківських прав одного з батьків іншим; 

- отримання дозволів на здійснення правочинів в інтересах дітей (купівля-продаж, дарування майна тощо). 

Щоб отримати консультацію та записатися на особистий прийом потрібно зателефонувати до необхідної служби. Переглянути телефони можна за посиланням.  Консультування та запис проводиться щопонеділка та щоп’ятниці з 8:00 до 17:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові діє інформаційно-диспетчерська служба”1562”, куди можна звернутися у разі виникнення питань щодо надання житлово-комунальних послуг. У випадку перевантаження вищевказаних ліній з 1 грудня тимчасово діє “гаряча” лінія 15-35. Тут також приймають заявки з питань житлово-комунального господарства та ін. 

З 1 січня 2022 року в інформаційно-диспетчерській службі зареєстрували 717,4 тис. заявок мешканців Харкова. Це на 266 тис. звернень менше, ніж за аналогічний період 2021 року, коли населення міста було значно більшим.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися