На Харківщині 28 грудня будуть видавати продуктові набори та дитячий одяг

Щоб отримати допомогу, потрібно мати паспорт

У середу, 28 грудня, у Балаклії будуть видавати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Допомогу видаватимуть з 10:00 у приміщенні залізничного вокзалу. Адреса: зала очікування залізничного вокзалу, вул. 40 років Перемоги, 7.

“Звертайте увагу на перелік закріплених вулиць”, - зауважили в міській раді. 

picture

Щоб отримати гуманітарну допомогу, при собі потрібно мати паспорт. 

Також з 09:00 до 13:00 буде здійснюватися видача гуманітарної допомоги у вигляді дитячого одягу та іграшок для дітей віком від 0 до 5 років. Допомогу надали волонтерські організації міста-друга Вінниця. 

Адреса: вул. Соборна, 87, приміщення Балаклійського ліцею №1. 

При собі потрібно мати паспорт одного з батьків та свідоцтво про народження дитини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для жителів сіл Підвисочанського та Гороховатського старостинських округів передали гуманітарну допомогу. Підвіз продуктів та речей першої потреби ускладнений через руйнування Гороховатського містка. Гуманітарну допомогу довелося “транспортувати” вручну по кризі Оскільського водосховища. У сільській раді розповіли, що 40 людей працювали понад 5 годин переправляючи вантаж з лівого берега Осколу на правий.  Гуманітарну допомогу розподілять між жителями населених пунктів Підвисочанського та Гороховатського старостинських округів.

А жителям Харківської області видають будматеріали для ремонту пошкоджених будинків. Першочергово забезпечують будівельними матеріалами жителів деокупованих населених пунктів, які найбільш постраждали від російської агресії.




Джерело: https://t.me/balakleyamer
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися