Дотримання яких заборон контролюватиме поліція в новорічну ніч

У поліції закликали людей не порушувати заборону та не використовувати піротехнічні засоби

Поліція максимально готова забезпечити безпеку під час новорічних свят. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Правоохоронці закликали громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, пам’ятати про дію комендантської години на період воєнного стану та заборону на використання піротехнічних засобів.

Речниця Національної поліції України Мар’яна Рева наголосила на необхідності дотримуватися заходів безпеки під час свят. Вона запевнила, що поліція готова максимально забезпечити безпеку в цей період. “Звісно, ми обов’язково маємо проконтролювати дотримання всіх вимог воєнного стану. Перш за все, люди мають пам’ятати, що діє комендантська година, і про те, що сигнали повітряної тривоги не можна ніколи ігнорувати незалежно від того, який це день – святковий чи несвятковий”, - наголосила представниця поліції. 

Також Мар’яна Рева звернулася до українців з проханням не порушувати заборону та не використовувати піротехнічні засоби. Вона нагадала про дію заборони реалізації та використання піротехнічних засобів. “Тому, звісно, поліція буде реагувати на такі випадки”, - розповіла Мар’яна Рева. Вона зауважила, що деякі люди можуть сприйняти звуки салютів за вибухи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції розповіли про головні правила, яких мають дотримуватися пішоходи. Особливо варто дбати про безпеку під час переходу проїзної частини в темний час доби за відсутності вуличного освітлення. У темну пору доби на погано освітлених ділянках обов'язково використовувати світлоповертаючі елементи на одязі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися