У яких будинках Харкова ліквідовують наслідки обстрілів (ФОТО)

Ремонтні роботи тривають у Немишлянському, Основ'янському, Новобаварському та Салтівському районах

У Харкові спеціалісти продовжують виконувати ремонтно-відновлювальні роботи у будинках, пошкоджених ворожими обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Немишлянському районі тривають роботи з відновлення житлових будинків. 

Так, підрядна організація АТ "Житлобуд-1" у будинку по Салтівському шосе виконала покриття металом парапетів на покрівлі. Наразі спеціалісти проводять роботи  з оздоблення стін на сходових клітинах в місцях загального користування.

В Основ'янському районі також тривають роботи з відновлення житлових будинків, постраждалих внаслідок ворожих обстрілів. Днями майстри КП “Харківспецбуд” завершили ремонт майже 100 кв. м покрівлі та закрили фронтон будинку на вул. Руставелі, 36.

У Новобаварському районі підрядна організація КП “Харкiвспецбуд” проводить роботи у житловому будинку по вул. Костянтина Калініна, який був пошкоджений ворожими обстрілами.

У Салтівському районі бригади КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” ремонтують вхідні групи та покрівлі житлових будинків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у середу, 28 грудня, в одному з районів Харкова було зафіксовано два удари ракетами С-300. Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що ранковий обстріл не вплинув на енергозабезпечення Харкова. Жителі міста наразі з водою, теплом та світлом. Ігор Терехов закликав містян бути обережними, не нехтувати сигналами повітряної тривоги та у випадку необхідності перебувати в укриттях. 




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися