Де на Харківщині облаштували додаткові “пункти незламності” (ФОТО)

Роботу одного з нових пунктів проінспектував Олег Синєгубов

У Харківській області продовжують облаштовувати нові “пункти незламності”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

При терміналах Південної Залізниці розгорнули 3 нові пункти. Вони оснащені  не лише генераторами та джерелами тепла, тут облаштовані місця для відпочинку, є можливість випити чаю або кави. Роботу одного з цих пунктів проінспектував Олег Синєгубов. У пункті є дитяча ігрова зона, де малеча може побавитися, відпочити в теплі та комфорті. За словами керівника ХОВА, люди уже активно користуються новими пунктами.

“Дякую керівництву "Укрзалізниці" та усім, хто долучився до обладнання цих пунктів. Попри те, що енергосистема Харківської області працює стабільно і в області застосовуються тільки планові відключення світла, ворог продовжує завдавати ударів по нашій енергетичній інфраструктурі і ми маємо бути максимально готові до можливих екстрених відключень”, - наголосив Олег Синєгубов.

Знайти інформацію про розташування пунктів незламності можна на сайті (http://nezlamnist.gov.ua/) або за допомогою чат-боту @nezlamnistbot (https://t.me/nezlamnistbot).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що “пункти незламності” у Харківській області одночасно можуть прийняти близько 15 тисяч людей. Усі діючі пункти оснащені генераторами для автономного електропостачання, печами та різноманітними котлами для обігріву. Для безперервного функціонування пунктів підготували резерв пального – до 400 літрів на кожен пункт.




Джерело: https://t.me/synegubov/5203
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися